• Trainingen en wedstrijden geannuleerd i.v.m. het Corona virus

  Naar aanleiding van het persbericht van donderdag 12 maart heeft de Nevobo besloten dat alle volleybalwedstrijden in heel Nederland tot en met 31 maart 2020 worden afgelast. Deze maatregel gaat per direct in en geldt voor alle senioren, recreanten, zitvolleybal, beker, Jeugd A t/m C en CMV wedstrijden. Dit betekent dat er geen wedstrijden worden gespeeld. De Nevobo volgt hiermee het advies van het NOC*NSF op.

  Daarnaast heeft de Nevobo verenigingen geadviseerd ook alle trainingen te annuleren. Wij hebben als vereniging besloten dit advies op te volgen en daarmee worden er tot en met dinsdag 31 maart 2020 geen trainingen meer gegeven. Het is ook niet mogelijk om dit op eigen initiatief alsnog te doen, we hebben de zaalhuur geannuleerd.

  De Nevobo beraadt zich de komende dagen over de manier waarop de diverse competities en toernooien tot een goed einde worden gebracht en wij houden een ieder per mail hiervan op de hoogte.

 • 1 Reactie

  https://www.alles-over-corona.nl/

  Reageer