• Tenue passen

  Verlangen jullie ook al weer naar het volgende seizoen? Hopelijk kunnen wij in september weer starten met volleyballen in de zaal. Met toestemming van het bestuur worden de plannen voor het nieuwe tenue weer hervat, rekening houdend met de coronamaatregelen.
   
  Voor het bestellen van de juiste maten, willen wij je vragen om het passhirt te passen. Vanaf maandag 18 mei kan dit bij Bijvoet Sport. Het passhirt is nog niet in ons eigen ontwerp, maar heeft wel exact dezelfde pasvorm. Tot en met zaterdag 13 juni heb je de tijd om je maat door te geven. Bijvoet Sport houdt een lijst bij. Als je voor 13 juni het tenue bestelt, profiteer je van een leuke collectiviteitskorting!
   
  Als je competitie speelt bij de recreanten, ABC jeugd of de senioren, is dit nieuwe tenue verplicht. Het oude tenue kan helaas niet meer gebruikt worden tijdens de wedstrijden. De CMV jeugd heeft een eigen teamtenue en doet niet mee met het nieuwe tenue.

  In onderstaande tabel zijn de prijzen aangegeven.

 • DamesHeren
  1e leveringNalevering1e leveringNalevering
  Shirt
  Model Oberon€ 32.99€ 44.99€ 32.99€ 44.99
  Short (optioneel)
  Senioren€ 22.50€ 27.00€ 13.00€ 16.00
  Jeugd€ 19.50€ 24.99€ 7.50€ 10.00
 • Bijvoet Sport heeft maatregelen genomen om de gezondheid van klanten en medewerkers zoveel mogelijk te beschermen. Bijvoet staat voor je klaar, maar in de winkel gaat alles nu net iets anders dan normaal. Mocht je jezelf en anderen nog extra willen beschermen, doe dan een mondkapje op. Ook wil Bijvoet je alle ruimte geven, om je nieuwe tenue te passen! Daarom kun je nu voor je bezoek aan de winkel een afspraak maken. Dit is niet verplicht, maar wel gemakkelijk! Wil je hiervan gebruik maken, neem dan telefonisch contact op met Bijvoet (tel. 0294-412312).
   
  Meer informatie over het tenue kun je vinden op: https://www.oberonweesp.nl/nieuw-tenue/
  Alvast een hele fijne zomer gewenst met de volgende tip: blijf gezond, houdt afstand en pas je tenue.
   
  De tenue commissie,
  Nanda, Wendy, Hilco, Patrick en Alice