• Versoepeling Corona maatregelen

  Zoals jullie vast al weten krijgt de jeugd t/m 18 jaar door de versoepeling van de coronamaatregelen meer ruimte om te sporten in de buitenlucht. Om deze reden hebben we direct contact gezocht met de gemeente om te vragen of we met onze jeugdleden mogen gaan volleyballen op de beachvolleybalvelden in Weesp. Vorige week hebben we goedkeuring van de gemeente gekregen om van de velden gebruik te mogen maken. Dit gaat natuurlijk wel gepaard met nog strenge regels van het RIVM.

  De komende tijd zullen we een plan opstellen om te voldoen aan de RIVM richtlijnen, inventariseren welke jeugdleden willen trainen, 1,5 meter trainingen voorbereiden en we gaan op zoek naar vrijwilligers die training willen geven. We starten dit aanbod voor kinderen t/m 18 jaar en geboren na 2011.

  In het opzetten van een plan heeft de volleybalbond NEVOBO gelukkig al veel voorwerk gedaan. We maken dankbaar gebruik van al opgestelde protocollen en richtlijnen. Meer informatie kun je vinden op: https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2020/04/28/coronavirus-en-volleybal-in-nederland . 

  Als je het leuk vind om ons te helpen bij het geven van de trainingen, dan horen we het graag. Want hoe ruimer we zitten in onze vrijwilligers, hoe meer kinderen we kunnen laten genieten van onze mooie (beach) volleybalsport.

  Tot slot heeft de gemeente aangegeven geen zaalhuur meer in rekening te brengen. Als bestuur zijn we de financiƫle balans aan het opmaken. We zullen een voorstel doen op welke wijze we een bedrag aan de leden kunnen teruggeven.

  Stiekem kijken we ook al vooruit naar verdere versoepeling van de maatregelen zodat iedereen weer kan sporten. Maar gezondheid en vooral de zorg die nodig is om ons gezond te houden gaat voor. Daarom wachten we samen geduldig thuis af.