• Welkom bij Oberon

  Zoek je een gezellige vereniging waar je lekker sportief kan volleyballen? Dan is Oberon iets voor jou! De competitie spelende teams spelen in de regionale competitie, variërend van de 1e-klasse tot de 4e klasse. Voor de 5- tot 18-jarigen zijn er verschillende jeugdteams. Wil je liever geen competitie spelen? Dan kun je ook recreatief komen volleyballen.

 • Recreatief volleyballen

  Naast volleyballen in competitieverband is het bij Oberon ook mogelijk recreatief te volleyballen. Dit betekent gewoon lekker volleyballen in een gemengde groep.   

  Bij het recreatieve volleybal staat gezelligheid en beweging voorop. Er is aandacht voor basistechnieken, spelregels en spelvorm. Enige basisvaardigheden en aanleg voor volleybal zijn een pre.

  Tevens is het voor de wat meer ervaren volleyballers ook mogelijk om één keer per maand mee te doen aan de door de NeVoBo georganiseerde recreantencompetitie. Dit gebeurt op vrijwillige basis. Kijk voor meer informatie op de Recreanten competitie pagina.

  Naast de wekelijkse training worden er, voor wie geïnteresseerd is, regelmatig activiteiten georganiseerd zoals beachvolleybal, bbq, theaterbezoek, dansavonden en gezamenlijke etentjes om de weggetrainde kilo's weer aan te vullen.   

  Heb je interesse? Neem dan contact op met onze Secretaris

  Trainingstijden en -locatie
  Dinsdag 19.00 - 20.30 uur 
  Sporthal Aetsveld