• Welkom bij Oberon

  Zoek je een gezellige vereniging waar je lekker sportief kan volleyballen? Dan is Oberon iets voor jou! De competitie spelende teams spelen in de regionale competitie, variƫrend van de 1e-klasse tot de 4e klasse. Voor de 5- tot 18-jarigen zijn er verschillende jeugdteams. Wil je liever geen competitie spelen? Dan kun je ook recreatief komen volleyballen.

 • Jeugdsportfonds

  Het jeugdsportfonds maakt het mogelijk dat kinderen waarvan de ouders weinig geld hebben toch kunnen sporten. Je kunt daarbij denken aan gezinnen die leven van een minimum uitkering, in de schuldsanering zitten, enzovoort. Het jeugdsportfonds betaalt contributie en sportspullen, tot een maximum van 250,00 euro per jaar per kind. Om hiervoor in aanmerking te komen is het volgende belangrijk om te weten:

  Een aanvraag moet worden ingediend door een professional die betrokken is bij de opvoeding. Dat kan bijvoorbeeld een leerkracht of jeugdhulpverlener zijn. Zelf een aanvraag indienen kan dus niet, ook niet via de sportvereniging.
  Kinderen tot 18 jaar kunnen in aanmerkingen komen.
  Voor de aanvraag is nodig:

  • Gegevens kind (naam, adres, geboortedatum)
  • Gegevens club of winkel
  • Motivatie van het verzoek: waarom doet men een beroep op het jeugdsportfond

  Het jeugdsportfonds is bedoeld om (team)sporten mogelijk te maken voor kinderen. Als het jeugdsportfonds de aanvraag toekent wordt er periodiek gecontroleerd of het kind nog echt sport en of hij/zij zich aan de regels van de club houdt. Klik hier voor meer informatie.