• Oberon Open

  Zin in een sportieve en gezellige avond met vrienden, familie, collega's of buren? Kom een avondje volleyballen! Wij organiseren jaarlijks een aantal toernooien in Sporthal Aetsveld te Weesp. Teams nemen het op een vrijdagavond tegen elkaar op in een aantal korte wedstrijden van 20 minuten. Materiaal, toernooileiding en prijzen worden door Oberon verzorgd. Deelname aan het Oberon Open toernooi kost € 50,- per team. 

  Toernooien van dit seizoen
  - Vrijdag 22 november 2019
  - Vrijdag 15 mei 2020 (geannuleerd)

  Inschrijven
  Er kunnen maximaal 20 teams aan een toernooi meedoen, dus schrijf je snel in! Aanmelden kun je hier

  Lees eerst ons toernooireglement hieronder voordat je een team inschrijft!

  Toernooireglement
  Wij gaan er vanuit dat alle teams de wedstrijdregels hanteren en de nadruk legt op een gezellig avond volleybal. Op uitzondering van onderstaande regels zijn de regels van NeVoBo van toepassing klik hier om naar de NeVoBo spelregels te gaan.

  • Gedurende het spel speelt ieder team met 6 mensen waarvan minimaal 2 vrouwen (minimaal 2 vrouwen in het veld dus)

  • Gedurende het spel mogen spelers inwisselen met iemand buiten het veld bij het doordraaien (als de volgende persoon gaat serveren)

  • Er mogen maximaal 2 Nevobo competitiespelers in het veld staan (met uitzondering van jeugd en recreanten spelers)

  • De wedstrijden worden op tijd gespeeld

  • De teams zijn verantwoordelijk voor het fluiten en tellen. Let niet te streng op technische fouten. Houdt het wel veilig en voorkom blessures in de buurt van het net. 

  • Het is verboden om het veld te betreden met donkere schoenzolen en buiten-schoenen (dit op verzoek van de zaalbeheerder)

  • Er mag gedurende de wedstrijden enkel onderhands geserveerd worden, tenzij onderling anders wordt afgesproken. 


  Afzeggen

  Sta je ingeschreven, maar kan je team niet komen? Zeg dan minimaal 5 dagen voor de toernooidag af! Het is erg vervelend voor de andere teams en de organisatoren van het toernooi wanneer dit niet tijdig wordt gemeld. Bij latere afmelding dan hierboven benoemt is het team daarom het volledige inschrijfgeld van € 50,- verschuldigd aan Oberon.